Heerlijk ontspannen op de Veluwe

Casa de Nelly is een weldadige vakantiewoning waarin je heerlijk kunt ontspannen en tot rust komen, na een week hard werken, als je er een weekje tussenuit wil of gewoon als je eraan toe bent.

Het huisje is een zogenaamd dubbel chalet, en beschikt naast een ruime woonkamer met schuifpui en een keuken, over twee slaapkamers, toilet, inpandige berging, douche en werkkamer. Het huis is voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Onder het schuine dak bevindt zich nog additionele bergruimte. De totale oppervlakte is ca. 78 m2.

De tuin is door een erkend hovenier aangelegd en biedt veel ruimte. Vóór het huis is een ruim terras en ook dieper in de tuin is een "plaatsje" waar het goed toeven is. De oppervlakte van het perceel is ca. 306 m2.

Ligging op een rustig park

Casa de Nelly is gelegen op een rustig park met soortgelijke, maar verschillende chalets. Het park maakt onderdeel uit van van recreatiepark "Hent uut 't Zaand" en heeft een eigen entree en parkeerplaats.

Voorwaarden

De beheerder van het park stelt een aantal voorwaarden: 

  • De kosten voor de standplaats, excl. gas, water en elektra, bedragen 2245 euro per jaar.
  • Het is niet toegestaan het huis commercieel te verhuren.
  • Elk object heeft een eigen parkeerplaats.
  • Op het park moet de rust bewaard worden.

Verkoop

Het huis is per direct beschikbaar en kan direct na tekenen van de koopovereenkomst en  na betaling betrokken worden. Geinteresseerden kunnen een bod uitbrengen aan de eigenaar door te reageren via bijgaand reactieformulier. Bezichtiging is mogelijk. Bieden vanaf  70.000,- euro.

Neem contact op